Arhitectura

Va oferim gama completa dedicata proiectelor de arhitectura incepand din faza de concept pana la finalul executiei. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili o tema de proiect care va sta anexata la contract pe parcursul derularii acestuia. Avem ca obiectiv sa va oferim servicii de calitate de catre o echipa formata din profesionisti dedicati proiectelor de arhitectura, cu o vasta experienta.

Asiguram coordonarea proiectelor de arhitectura , astfel incat vom subordona toate specialitatile aferente pe parcursul derularii proiectului dumneavoastra.

– Concept

– D.T.A.C

– P.T.+D.E.

– Devize

– Liste de cantitati

– Intocmirea caiete de sarcini

– Documentatii PSI

– Avize PSI

– Scenarii de evacuare in caz de indediu

– Autorizari

 

 

Urbanism

Domeniul urbanistic are ca rol major, imibuntatirea mediului social. Prin proiectele derulate sunt prevazute reglemenatari sau strategi dupa caz, pe termen lung astfel incat , dezvoltarea sociala sa poata fi cursiva.

In acest domeniu va oferim toata gama de proiecte specifice :

-Certificate urbanism

-Consultanta urbanism

-Asistenta la tranzactionari terenuri/imobile

-P.U.G,

-P.U.Z,

-P.U.D,

-Masterplan

-Avize

 

 Landscape Design

Este un serviciu/domeniu realtiv nou in romania. In prezent acest domeniu este deservit de firmele specializate in aemenajari peisagere, insa conceptul de Landscape Design este mai mult de atat. Landscape Design are ca principal obiectiv, un carcater direct in amenajarile spatiilor publice,dar si private avand la baza un rpoect de urbanism, planificari , imbinate cu serviciile de peisagistica.

-Amenajari gradini

-Proictare parcuri

-Proiectare spatii publice

-Locuri de joaca

-Locuri de luat masa in aer liber

-Spatii de odihna

Pentru mai multe proiecte tip, si proiecte exemplu va invitam si pe pagina noastra pe care o administram si unde promovam cele mai interesante proiecte din aceasta categorie

%Proiecte %Arhitectura

%Proiecte %Arhitecturahttps://www.facebook.com/LandscapeRo

%Proiecte %Arhitectura
Translate »
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.