arhitectura

urbanism

consultanta

Din 2012 - Prezent

Relevee

Realizam masuratori arhitecturale, pentru spatii comerciale, sau spatii cu functiuni multiple ( spatii birouri, clinici, spitale ). Masuratorile noastre presupun o perceptie detaliata asupra spatiului. Acestea sunt foarte utile atunci cand sunt precedate de noi proiecte de space planning, sau re-amenajari interioare.

Proiecte locuinte

Proiectele pentru locuinte realizate de catre noi, au la baza identificarea cerintelor necesare din partea clientului, urmand a fi generate solutii optimizate corespunzator pentru acestea. Punem mare accent pe tipologia de proiectare sustenabila si evaluam in orice momentul impactul acestor proiecte, raportate la modul de utilizare in viata reala.

Proiectare imobile colective

Locuintele colective, sunt locuintele realizate sub forma de apartamentare, acolo unde raport de cost / investitie asupra unui teren genereaza un astfel de concept. Intotdeauna raportam aceste proiecte la serviciile conexe, ce au un rol deosebit pentru o desfasurare corespunzatoare.

Rezidential

Cand vorbim despre un proiect de tip ansamblu rezidential, avem indatorirea de a raporta conceptul si proiectul in sine la o gama foarte complexa de necesitati pe un spectru de timp foarte mare.

Din 2013 - Prezent

PUD

Planuri Urbanistice de Detaliu – Acestea sunt documentatii de urbanism ce au ca scop detalierea amplasamentului privind retrageriile si reglementarea urbanistica aferenta proiectului de arhitectura care il va preceda.

PUZ

Planuri Urbanistice Zonale – Sunt documentatiile de urbanism specifice, ce pot studia , analiza si reglementa o zona mai mare si mai complexa. Aceste proiecte apar in deosebi atunci cand amploarea proiectului si dimensiunea acestuia este ridicata, spre exemplu: parcuri industriale, ansambluri rezidentiale, parcuri de birouri etc..

PUG

Planuri Urbanistice Generale – sunt documentatii de urbanism cu rol coordonator, si inglobeaza multe alte studii conexe si specialitatii.

Space Planning

Aici regasim de cele mai multe ori, proiectele de tip Masterplan, Concept plan, si proiecte cu rol de studii de fazabilitate. Sunt foarte uzuale inainte de a incepe investitia intru-un proiect deja prestabilit si au rol consultativ.

Consultanta Urbanism

Este un serviciu pe care noi il oferim ca suport in momentul tranzactiilor imobiliare, fie la vanzare sau la cumpare. Oferim acest tip consultanta pentru detalia mai mult parte de real-estate.

2015 - Present

Consultanta Arhitectura

Etapa in care se poate discuta pe ideea de proiect, raportata la cerere, si efectivele de ideplnit. Prin acest tip serviciu, aducem clientului toate aspectele cu privire la proiectul propus , cat si etapele prin care acesta se va desfasura.

Consultanta imobiliara

Orice situatie , de achizitie sau vanzare teren, poate fi foarte bine studiata in cadrul unui astfel de serviciu. Aducem in ecuatie toate optiunile si toate punctele forte ce pot avea rol in tranzactionare

Consultanta Proiect

Orice proiect, fie deja la inceput, fie deja in curs de executie, poate beneficia de acest serviciu care presupune eficientizarea resurselor, si oferirea de solutii optimizate desfasurarii corecte.

Status

Arhitectura 60%
Urbansim 30%
Consultanta 10%